Search found 968 matches

by deuce217
Mon Oct 10, 2011 2:18 am
Forum: Scooter Showcase
Topic: My First Spree Swap (Aero NH125)
Replies: 304
Views: 116371

Re: My First Spree Swap (Aero NH125)

Nice work! Thanks for sharing!
by deuce217
Mon Oct 10, 2011 2:10 am
Forum: Scooter Showcase
Topic: 85 Spree, test bed for mods
Replies: 129
Views: 77329

Re: 85 Spree, test bed for mods

Yes, what he said before me. Thanks again for the effort to share your hard earned info.
by deuce217
Mon Oct 10, 2011 1:37 am
Forum: Scooter Showcase
Topic: My Spree to se50 motor swap, spree=40+mph!
Replies: 50
Views: 46357

Re: My Spree to se50 motor swap, spree=40+mph!

Thanks for sharing. Good setup!
by deuce217
Sun Oct 09, 2011 2:16 am
Forum: Technical Help
Topic: CDI not working? Open it up!
Replies: 7
Views: 1688

Re: CDI not working? Open it up!

I tried that on my 85 spree cdi today. I used a milling machine, it did not work too well once I cut through the corner it seemed that the top was still molded to the circuit board. Is that how yours was? Do I need to just pry the top off? Thanks
by deuce217
Sat Oct 08, 2011 12:34 pm
Forum: General Discussion
Topic: ****Official Picture Post...The Sequel****
Replies: 431
Views: 152402

Re: ****Official Picture Post...The Sequel****

My '85 spree
Image
Image
Image
by deuce217
Sat Oct 08, 2011 12:08 pm
Forum: Performance Technical
Topic: Delete
Replies: 45
Views: 5424

Re: 98cc Full Stroker finished

Majourlittle wrote:I'd also like to bump this thread. I am interested in hearing more about the actual build as well as where you are on tuning.
x2 please go into some detail on your build.
by deuce217
Sat Oct 08, 2011 11:45 am
Forum: Technical Help
Topic: CDI not working? Open it up!
Replies: 7
Views: 1688

Re: CDI not working? Open it up!

Very cool! Thanks I am gonna try this today.
by deuce217
Sat Oct 08, 2011 2:52 am
Forum: Technical Help
Topic: WOT and engine dies -- vacuum leak?
Replies: 7
Views: 1125

Re: WOT and engine dies -- vacuum leak?

I am having very similar issues. I have a 85 spree, it has been doing this off and on. Sometimes it will not start at all, no spark, but I will always have pulse to the ignition switch. Enough to shock my finger if I use myself for a ground. lol and typically it will produce spark back at the spark ...